NOM Woonwagens

is uitsluitend bestemd voor levering aan woningcorporaties en gemeenten.

De NOM Woonwagen

Bouw Bewust BV biedt een zeer vooruitstrevend product dat zelfs verder gaat dan de strengste eisen. Alle wensen van gemeenten, woningcorporaties, bouwbedrijven èn woonwagenbewoners komen hierbij samen. Zo zorgen we er op unieke wijze voor dat de strenge BENG-energienormen voor grondgebonden woningen nu juist ook op woonwagens worden toegepast. Dit houdt onder andere in dat de woonwagens gasloos zijn, een gezonde binnenlucht hebben en minder CO2 uitstoten. Op economisch vlak hebben de NOM woonwagens ook diverse voordelen, zoals goedkopere funderingstechnieken, een lange levensduur, lage energiekosten én een circulaire levenscyclus. Tot slot bieden we ook de bewoners het nodige comfort door middel van een prettig en gezond binnenklimaat, optimale inbraakbeveiliging en onderhoudsvriendelijke materialen.

Comfortabel als een thuis

BouwBewust heeft zich verbaasd dat wetten en regels voor grondgebonden woningen veel strenger zijn dan voor woonwagens. Terwijl het toch in beide gevallen gaat om het milieu en de veiligheid, de gezondheid en het comfort van de bewoners. De  is het directe resultaat van die verbazing en van onze torenhoge ambitie. Met trots presenteren wij een woonwagen die op alle fronten voldoet aan de strenge eisen die de bouwwereld stelt. Een woonwagen die is gebouwd volgens de modernste energieprincipes, recyclingbewust, voorzien van vele keurmerken en zo comfortabel als een thuis moet zijn. Een woning bovendien die ontwikkeld is met alle begrip en respect voor de specifieke woonbehoeftes van woonwagenbewoners.

De voordelen op een rijtje

De ‘exploded view’ hiernaast toont een deel van het technologische vernuft dat van deze woonwagen een  maakt. Compleet met stalen chassis en wielen. Zo ziet de solide toekomst van een fraai stukje cultureel werelderfgoed er uit.

Neem contact met ons op

© Bouwbewustbv| Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites

 is uitsluitend bestemd voor levering aan woningcorporaties en gemeenten.